Hudterapeutens bästa redskap, Erchonia EVRL Laser.
Den kan användas på hudåkommor av olika slag och smärtproblematik i kroppen.
Men nu djupdyker vi i aknens värld.

EVRL Laser har två laserstrålar 1 röd och 1 violett stråle. Dom jobbar på olika sätt mot aknen. Den röda strålen blockerar vägen för ett enzym (cox2) som behövs för att en inflammation ska starta. Den violetta strålen absorberas av ett ämne Propion bakterien utsöndrar (Porphyrin). På så vis kan vi hämma bakteriens framfart. Den ska hålla sig inne i talgkörteln och inte ute i hela hårfollikeln där den skapar stor oreda. Lasern hjälper din kropp att läka sig själv.

Det svåra med akne och andra hudåkommor är att knäcka gåta VARFÖR just jag?!
Är det hormonellt?
Stress?
Obalans i kroppen?

Tonårsakne brukar vara androgenerna (hormoner) som stökar.
Men en vuxen akne är klurigare. Tillsammans med rätt hudvård, klinikbehandling (t ex aha-syra, dermapen, laser) kosthållning och tillskott, justering av vissa dagliga rutiner så kan man hitta balansen igen och få en frisk hud.

Huden är vårt största organ och är kroppens spegel. Den signalerar när något är fel i dig. Viktigt att ta signalerna på allvar och hjälpa och stötta din kropp. Jag har Sofie Söderström (näringsterapeut) som samarbetspartner. Hon är extremt kunnig på kroppens signaler. Har man provat allt är ett besök hos henne ett måste.

Erchonias EVRL Low Level Laser har genomgått kliniska studier och har FDA-godkännande på just akne. Det är den första lasern som har en FDA på akne. MJ Studio är den första kliniken i hela Skandinavien som har denna laser just nu.

Har du någon av dessa åkommor kan lasern bli din bästa vän:

Akne, rosacea, psoriasis, eksem, sår, smärta i muskler, nervsmärta, artros, reumatism, tinnitus, skador på/i kroppen, menssmärta, svampinfektioner på/i kropp (nagel, fot, kropp, underliv, mage). Dessa är bara några av alla åkommor lasern kan behandla.

Hör av dig om du har frågor.

Kram på er!

Boka Laser mot hudbesvär