Microblading Stockholm

En microbladingbehandling innebär att man pigmenterar, man kan även säga tatuera in strå för strå på ögonbrynen. Det har ibland kallats kosmetisk tatuering eller kosmetisk pigmentering. Tekniken som används vid behandling av microblading gör att resultatet får en 3D-effekt, vilket resulterar i att ögonbrynen ser naturliga ut och inte ditritade. Jämfört med tidigare metoder, där man tatuerade in hela ögonbryn, framstår denna process mer naturlig då man blandar egna hårstrån från ögonbrynen med tatuerade strån vilket ger ett naturligt resultat. Det är även en manuell metod vilket innebär att den görs för hand och inga maskiner används.

Boka in microblading i Stockholm här

Vid en microblading i Stockholm är steg ett oftast att man bokar in en konsultation, där kunden får berätta sina önskemål samt ställa frågor kring processen, samtidigt under en konsultation går man självklart igenom hur process går till. Efter att man genomgått en konsultation med microblading i Stockholm så bokasen tid in för behandling.

Dagen då kunden kommer in för att få sin microblading hos oss i Stockholm, ser vi att hen inte försummat koffein eller alkohol, då både ämnena har en negativ påverkan på blodflödet vilket försvårar behandlingen samt att det även kan ha konsekvenser med att få pigmentet att sitta kvar.

En microbladingbehandling hos oss i Stockholm går till på så sätt att terapeuten börjar med att förbereda inför tatueringen vilket innebär att hen rengör och mäter upp, för att sedan fortsätta med att tatuera in strå för strå i ögonbrynet med en tunn nål. När stråna är ifyllda och brynen är klara så smörjer vi in dom med en eftervårdskräm för att uppnå bästa resultat.

Tänk på detta efter microblading

När du genomgått microblading hos oss i Stockholm kommer du innan du går hem få instruktioner på eftervård samt kräm på hur du ska på bästa sätt sköta om dina nya microbladade bryn. Vi kommer även att boka in ett återbesök efter ca fem veckor då vi fyller i brynen, eftersom att ofta försvinner ca 30-50% av färgen vid första tillfället. Därav ingår alltid två besök.

Om man genomgår en microblading behandling hos oss i Stockholm, så håller den normalt i ca 1-3 år, det är lite olika från person till person samt hur mycket man vistas i solljus, många brukar även genomgå en ifyllning något år efter att dom genomgått första behandlingen.