Lash lift Stockholm

På vår klinik kan du genomgå ett lash lift. Ett lash lift är en behandling där fransarna permanentas och får en fin böj. Vilket är helt underbart då man kan slippa ögonfrans förlängning och mascara. Att genomgå ett lash lift hos oss i Stockholm ger illusionen av att dina ögon öppnas upp - och ser större ut, det ger ett piggare utseende samt att dina fransar ser längre och fylligare ut. Helt underbart då man kan skippa sminket men ändå se lite mer stylad ut, även om man precis rullade ur sängen och är sen på väg till jobbet. Ett lash lift har även fördelen att man alltid ser pigg och vaken ut.

Tänk på detta vid lashlift

Det uppskattas om du som kund kommer osminkad till din tid för ett lash lift då behandlingen inte kan genomföras på sminkade fransar.

Under en behandling av ett lash lift på vår klinik i centrala Stockholm ser vi att resultaten utav ett lash lift håller i ca 4 till 8 veckor beroende lite på person till person, dock är det inte att rekommendera att man gör mer än ett lash lift under 4 veckors tid.

Ett lash lift går till på så sätt att dina egna fransar lyfts uppåt med hjälp utav en spole samt en mild permanentvätska. Efter att man böjt fransarna så färgas dom också, detta ger sedan ett fylligare intryck av dina egna fransar.

Så här går ett lashlift till

  1. När man gör ett lash lift är steg ett alltid att rengöra området kring ögonen för att avlägsna smink och övriga orenheter. Sedan väljs storlek samt böj på spolen efter kundens egna franslängd samt preferenser. Sedan fästs fransarna på spolen med lim för att hålla dem på plats. Permanentvätskan appliceras senare utifrån fransroten till mitten av fransarna.
  2. Nästa steg i ett lash lift är att neutraliseringsvätskan appliceras från fransroten till mitten av fransen, vilken senare tas bort med hjälp utav en torr bomullspinne. därnäst så färgas fransarna, vilket rekommenderas dels för att få mörka och definierade fransar för att uppnå en mascara liknande effekt, men även då fransarna oftast är tunnare längst ut. Permanentvätskan avlägsnas därefter försiktigt med en torr bomullspinne.

Ett lash lift på vår klinik avslutas alltid med en näringsgivande produkt för att stärka fransarna.

Om du har några frågor eller funderingar, angående en lash lift behandling i Stockholm på vår klinik är det bara att hör av dig så svarar vi gärna på dina frågor.