Dermapen Stockholm

Dermapen används bl a mot bristningar, slapp hud, pigmenteringar och acne. På vår klinik i Stockholm kan du genomgå en Dermapenbehandling. En Dermapen är marknadens mest avancerade microneedlingverktyg. En Dermapen har 16 stycken sterila nålar vilka förs över huden för att kunna bilda ca 1920 nålstick per sekund. I hålen från nålsticken slussas sedan alla de näringsämnen från de olika behandlingspreparaten ner i huden. En dermapenbehandling bidrar till ökad kollagenproduktion, vilket ger de fina resultat på linjer, ärr, slapp hud etc.

Behandling med Dermapen i Stockholm

Hos oss på vår klinik i Stockholm utför vi behandling med Dermapen mot följande hudproblem: Fina linjer och rynkor ,Pigmenteringar, Acne, Acneärr, Bristningar, Huduppstramning, Stora porer, Ytliga kärl, Rosacea.

Den avancerade pennan kan även användas runt området där huden är som tunnast - runt om ögonen och läpparna. Den kan även användas på hela kroppen för att motverka slapp hud eller bristningar efter en graviditet eller viktuppgång- eller nedgång. Med Dermapenbehandlingar har vi tidigare sett mycket fina resultat på mage, lår, bröst.

Om du känner att du har ett specifikt fokusområde du vill bli av med som till exempel ärr, bristningar, slapp hud, pigment, eller acne så skulle vi rekommendera en kur. Vi ser gärna att du bokar en konsultation för Dermapen i Stockholm för en specifik plan för dig.

Vi utgår från dina behov

När vi arbetar med Dermapen på vår klinik i Stockholm, utgår vi alltid från kunden, det är därför svårt att säga exakt hur många behandlingar som behövs, och när man ser resultat. Generellt talat ser man resultat redan efter första behandlingen, dock skapas ett varaktigt resultat efter ca 4-6 behandling med 2- 8 veckors mellanrum.

En Dermapenbehandling hos oss i Stockholm upplevs av de flesta som en skrapande känsla och i och med hastigheten utav nålarna känns dock inte sticken. Under en Dermapenbehandling behövs inte bedövning. De flesta kan uppleva att det hettar till och pirrar i ansiktet efter behandling utav Dermapen. Efter avslutad behandling lägger sig en rodnad i ansiktet som normalt lägger sig efter några timmar men i vissa fall kan rodnaden kvar vara i uppemot 48 timmar.

Tänk på detta vid behandling

Innan man genomför en Dermapenbehandling bör man tänka på att inte ha genomgått botox - eller -fillers injektioner inom 14 dagar, dock kan du genomgå en dermapen behandling 2 dagar innan injektion.

Dagarna efter att du genomgått en dermapenbehandling hos oss i Stockholm är det väsentligt med hygien samt eftervård därav följer några rekommendationer nedan:

Att undvika de första 48 h:

  • Inte träna på 48 h
  • Direkt UV exponering
  • Poolbad/ bastubad
  • Använda andra produkter än det du fått av din terapeut
  • Vaxning/ rakning
  • Brun utan sol

Tips att tänka på:

  • Byt örngott och handduk i badrummet
  • Undvik att rengöra det behandlade området första dagen
  • Ta gärna inte på det behandlade området de första timmarna
  • Använd inte smink de första 12 h