Brow Lift Stockholm

Vore det inte helt underbart att slippa tänka på brynen varje morgon, inte behöva att köpa hem ögonbrynsprodukter och plocka dem själv. Varför inte göra ett brow lift hos oss i Stockholm. Att göra ett brow lift innebär att du får fylligare bryn. Vi hjälper dig att, forma hårstråna i en ny riktning med hjälp av permanentvätskor, i en liknande process som i ett lash lift. Brynen får sig då ett fint lyft. I ett brow lift ingår även plockning samt färgning.

Välkommen boka Brow Lift i Stockholm!

Ett brow lift, är en behandling som ökar fylligheten av dina ögonbryn, ger ökad volym, förfinar formen på brynen samt ger dem ett lyft. Det är den ultimata behandlingen för dig som önskar välskötta och vackra ögonbryn utan att behöva använda smink eller permanenta behandlingar. Helt underbart om du inte har tid för smink eller om du gillar en mer “naturlig” look men ändå vill ha lite kontrast och definition i ansiktet. Vid en behandling av ett brow lift vid vår klinik i Stockholm, formar och stylar vi brynets strå till önskad form. Om du så önskar, avslutas alltid behandlingen med färgning av ögonbrynen.

Resultatet av ett brow lift är fylliga, naturliga och upplyftande ögonbryn. Efter ett Brow lift bibehålls effekten av behandlingen i regel mellan 4 till 6 veckor, beroende på individens hårväxt samt brynens tillväxtfas. Efter 4 till 6 veckor kan du upprepa brow lifts behandlingen.

Att tänka på efter Brow Lift

Om man vill förlänga effekten av din brow lift är det rekommenderat att undvika kontakt med vatten, fukt, olja, bastubad samt rengöringsprodukter upp till 24 timmar efter genomförd behandling.

Ett brow lift på vår klinik i Stockholm, går till på så sätt att du tillsammans med en auktoriserad hudterapeut går igenom dina önskemål, tankar och frågor för att på bästa sätt kunna skräddarsy din behandling på absolut bästa sätt - då vårt objektiv är att våra kunder ska känna sig trygga och omhändertagna och gå från vår klinik nöjda och glada. Under behandlingen borstas och formas dina bryn försiktigt, och med hjälp utav vätskor som applicerats under processen bibehålls den uppnådda formen och volymen.

Ett brow lift kan även kombineras tillsammans med ett lash lift det vill säga färgning och permanent böjning av ögonfransar. Avslutningsvis appliceras vårdande och näringsgivande produkter som förlänger effekten av behandlingen.

Om du har några frågor eller funderingar angående en brow lift behandling i Stockholm på vår klinik är det bara att hör av dig så svarar vi gärna på dina frågor.