Microblading

(2 customer reviews)

4 500 kr

Microblading innebär att man tatuerar/pigmenterar in strå för strå på ögonbrynen.  Man kallar det också kosmetisk tatuering eller kosmetisk pigmentering. Tekniken gör att tatueringen får en 3D-effekt (3d bryn). Man blandar egna strån med tatuerade strån. Jämfört med den gamla metoden, att tatuera in ett helt ögonbryn, skapar microblading ett mycket mer naturligt resultat. Detta är en manuell metod vilket innebär att ingen maskin används.

Hur går det till?
Oftast bokas en konsultation in där du får berätta dina önskemål och tankar och terapeuten förklarar hur man gör och hur man mäter upp runt brynen. Du får helt enkelt en genomgång på hur allt går till. Efter det bokas en tid in för behandlingen.
Dagen då det är dags att tatuera önskar vi att du inte intagit koffein eller alkohol. Båda ämnena påvekar blodflödet vilket gör det svårare att tatuera och för pigmentet att sitta kvar.
Terapeuten rengör och mäter upp för att förbereda inför tatueringen. När “ritningen” på huden är klar börjar man lägga i strå för strå med den tunna nålbladet. Nålen doppas i färg och sedan görs ett strå i taget. När brynen är klara smörjer vi in dom med en eftervårdskräm. Du kommer också få instruktioner och kräm med dig hem för bästa eftervård av dina bryn. Sedan bokar vi en en “touch upp” efter ca 5 veckor. 30-50% av färgen kommer att försvinna därför gör man alltid två omgångar för att få ett komplett och fint resultat.

Behandlingen passar dig som vill fylla i dina bryn, forma om brynen eller få helt nya bryn. Du kanska tycker det är svårt att sminka brynen och därför vill tatuera. Det finns också sjukdomar som gör att man tappar hår som t ex alopicea. Då kan man också skapa nya bryn.

När behöver man fylla i brynen igen?
Det är olika från person till person hur länge tatueringen sitter. Men vi brukar säg att den håller ca 1-3 år. Någonstans däremellan brukar det flesta göra en ifyllning.

När bör man inte göra microblading?

  • Äter man blodförtunnande kan det vara svårt att tatuera, rådfråga med din terapeut.
  • Har man herpesutbrott, är sjuk eller förkyld ska man inte behandla.
  • Under graviditet eller om man ammar ska man inte tatuera.

Ta väl hand om din tatuering efter behandlingen så den håller längre.
Solexponering bleker, ha gärna solskydd på dina bryn om du vistas mycket i solen.

Priser

Konsultation för Microblading
30 min, 0 kr
Boka tid

Microblading, 3-D tatuering
150 min, 4500 kr
Boka tid

Microblading, återbesök 1-2 år
120 min, 3000 kr
Boka tid

Microblading, återbesök inom 12 månader
120 min, 2500 kr
Boka tid

Microblading, återbesök inom 3 månader
120 min, 1000 kr
Boka tid

Microblading, återbesök inom 6 månader
120 min, 1300 kr
Boka tid

Microblading, återbesök inom 9 månader
120 min, 1700 kr
Boka tid

Categories:,

2 reviews for Microblading

  1. Sofie Green

    Funderar du på microbladning? Jag lovar dig att Johanna kommer göra dig nöjd! Informativ, professionell, rena och trevliga lokaler och ett över förväntan fantastiskt resultat!!! Så nöjd, glad och tacksam!!

  2. Emma Lundblad

    Jag är verkligen jättenöjd med mina nya ögonbryn! Johanna gjorde ett fantastiskt jobb och jag rekommenderar henne till alla som vill prova på microblading!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *