Kavitation & RF

1 295 kr

Ultraljudskavitation i kombination med radiofrekvens (RF) är ett av de mest avancerade systemen på marknaden för att bryta ner fettceller, reducera kroppsligt fett, luckra upp slagg och stagnationer vid ärrbildningar samt ta bort celluliter och tona din hud! Det är en säker metod som bidrar till att skapa förbättrade flöden i din kropp och med det ett bättre lymfatiskt flöde och immunsystem.

Ultraljudsvågorna med låg frekvens bidrar till att mikroskopiska bubblor skapas som dels bidrar till att fett/stagnationer smälter och dels att membranen (skalen) runt fettcellerna blir instabila så att fettet i cellerna kan läcka ut. Fettet och slagget metaboliseras sedan genom kroppens naturliga processer, genom lymfan och urinen. Detta sker utan att påverka 

Andra typer av celler ex. hud och blodkärl påverkas endast genom en ökad cirkulation.

Det är en smärtfri behandlingsform, som inte lämnar några ärr, ingen läkningstid, inga knivar, inga sprutor/injektioner, ingen anestesi. Våra kunder upplever ofta en direkt förbättring, effekten fortsätter sedan att verka i kroppen under de närmaste 72 timmarna.

Priser

Kavitation/ RF optimera kroppen
35 min, 1295 kr
Boka tid

Kavitation/ RF optimera kroppen
70 min, 1995 kr
Boka tid

Kroppskulptering 
80 min, 2590  kr
Boka tid

Categories:,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kavitation & RF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *