Käkledsbehandling

(1 customer review)

960 kr

Smärta och ont i kroppen vart kommer det ifrån? Kanske från spända käkleder.

Spänningshuvudvärk kommer ofta från käke och nacke. Här vill vi jobba bort din huvudvärk och eventuell tinnitus. Många biter ihop och det ger problem i hela kroppen. Vi masserar nacken och går igenom alla käkens muskler, även inne i munnen.

Du kommer att få tillbaka rörligheten i nacken och bli inte förvånad om även höfterna känns rörligare efter behandlingen. Laser, öronakupunktur och zonterapi kan komma att blandas in i behandlingen. Allt efter vad din kropp behöver.

Specialpris vid bokning av 3 ggr 2550kr.

60 min, 960 kr
Boka tid

 

Kombinationsbehandling

Denna behandling bokas endast vid återbesök. Vi gör en kombinationsbehandling utav det du har sökt för innan. Behandlingen kan bestå av käkledstearpi, zonterapi, smärtbehandling. laserterapi med mera.

90 min, 1250 kr
Boka tid

Categories:, ,

1 review for Käkledsbehandling

  1. Cecilia

    Jag har flera år haft problem med spänningshuvudvärk och migrän , har testat det mesta men utan någon större förbättring. Blev rekommenderad käkledsterapi av Marina när jag var på en fotbehandling. Gick totalt 5-6 gånger och kände stor skillnad redan efter första behandlingen. Är nu i stort sett besvärsfri! Rekommenderar alla att testa. Marina är otroligt duktig och ser helheten.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *