IPL - NanoSilk

En behandling med IPL stimulerar kollagenproduktionen (hudens viktiga protein som ger fasthet och stadga). IPL bleker också pigmenteringar och reducerar ytliga blodkärl. Din hud blir jämnare i färgtonen, fastare och binder fukt lättare. Porer krymper ihop och rynkor reduceras. En otroligt uppfräschande behandling som arbetar på flera problem samtidigt. Här skräddarsys vad just din hud behöver, kanske en kombination av kärlborttagning samt  borttagning av pigmentering.

-Priser

Nedan finnes priser på utvalda partier. För kurer har vi reducerat paketpris. Boka en kostnadsfri konsultation för att skräddarsy ett paket för de partier du önskar behandla.

3 behandlingar 15% rabatt
6 behandlingar 20% rabatt

Ansikte

2700 kr

Ansikte & hals

3200 kr

Ansikte, hals och dekoltage

3700 kr

Konsultation

15 min 0 kr

Aktiv acne eller rosacia

2700 kr

Aktiv acne rygg eller bröst

2700

Pigmentfläckar händer

1900 kr

Partibehandling pigmentfläckar

1900 kr

Partibehandling ytliga kärl

1900 kr

Mer om IPL - NanoSilk

Vi på MJ Studio är auktoriserade hudterapeuter samt certifierade av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation). Vi har ett ansvar att du som kund får rätt information kring dina behandlingar, ett optimerat behandlingsupplägg och kunskap kring din eftervård. En konsultation innan behandlingen ger oss dem bästa förutsättningarna att gå igenom behandlingen, förväntningar samt prisbild på just ditt upplägg.

Vad kan jag förvänta mig av IPL Nanosilk?

Behandlingen är näst intill smärtfri pga det dubbla kylsystemet och avancerade pulssystemet.
Huden kommer bli jämnare i färgen och fastare, slätare med mindre porer och rynkor.
Vid kärlbildningar, rodnader och pigmenteringar kommer du märka att dessa drar ihop sig och bleknar bort.
Om du har akne eller rosacea så kommer läkningen snabbt igång även postinflammatoriska märken bleknar och försvinner samt att postinflammatoriska pigmenteringar bleknar och huden blir jämnare.

Vi rekommenderar 4-6v mellan behandlingarna för optimalt resultat och hur många behandlingar som krävs beror på din huds problematik och kondition. Vanligen rekommenderar vi 3-6 behandlingar för önskat resultat. Detta går vi tillsammans igenom vid konsultation.

Att tänka på

Är man sjuk, har herpesutbrott eller förkyld ska man inte behandlas. Detsamma gäller gravida eller ammande mödrar. Går man på strålbehandling eller äter cytostatika behandlar vi inte heller.