Dermapen

(5 customer reviews)

1 095 kr

Vad är Dermapen 4?
Dermapen är marknadens mest avancerade microneedlingverktyg. Med sina 16 sterila nålar som förs över huden blidas ca 1920 nålstick i sekunden. I dessa hål kan sedan alla näringsämnen från behandingspreparaten slussas ned i huden. Behandlingen bidrar till ökad kollagenproduktion. Det är därför vi får så fina resultat på linjer, slapp hud, ärr mm.

Vad kan man behandla med dermapen?
– Fina linjer och rynkor.
– Pigmenteringar
– Akne
– Akneärr
– Bristningar
– Huduppstramning
– Stora porer
– Ytliga kräl
– Rosacea mm

Den avancerade pennan kan även användas runt det tunna området kring ögonen, på läpparna. Man kan också arbeta på kroppen där man har bristningar, slapp hud. Den har gett mycket fina resultat på mage, lår, bröst.

Har man ett fokusområde man vill få bukt med som tex ärr, bristningar, slapp hud, pigment, akne är en kur att rekommendera. Boka gärna en konsultation för mer exakt plan för just dig.

Hur känns behandlingen under och efter?
Det flesta upplever behandlingen som en skrapande känsla. Då nålarna rör sig snabbt upplevs inte sticken. Bedövning behövs inte i denna behandling.
Efter behandlingen kan du uppleva att det hettar och pirrar i ansiktet. I vissa fall kan rodnaden hålla i sig upp till 48 h men i det flesta fall lägger sig rodnaden efter några timmar.
Dagarna efter kan du få en fjällning, det kan också pirra i huden.

När får jag resultat?
Det är olika beroende på vad vi jobbar med. Men oftast får man resultat efter första behandlingen. Ett mer varaktigt resultat får man efter ca 4-6 behandlingar (2-8v mellanrum).

Att tänka på innan och efter en dermapenbehandling
Fillers eller botoxinjektioner bör man inte göra närmare är 2 veckor innan en dermapen. Däremot kan du göra en dermapen 2 dagar innan en injektion.
Efter behandlingen är det noga med hygien och efter vård. Därför rekommenderar vi att du undviker detta första 48 h:
– Inte tränar på 48 h
– direkt UV exponering
– Poolbad/ bastubad
– Använder andra produkter än det du fått av din terapeut
– Vaxning/ rakning
– Brun utan sol

Tips att tänka på:
– Byt örngott och handduk i bakrummet
– Undvik att rengöra det behandlade området första dagen
– Ta gärna inte på det behandlade området de första timmarna
– Använd inte makeup de första 12 h

 

Priser

Dermapen, parti-behandling
30 min, 1095 kr
Boka tid

Dermapen, Ansikte
45 min, 2195 kr
Boka tid

Dermapen-kur 3 ggr, Ansikte
45 min, 5900 kr
Boka tid

Dermapen-kur 6 ggr, Ansikte
45 min, 10500 kr
Boka tid

Dermapen, Ansikte & hals
60 min, 2995 kr
Boka tid

Dermapen, Ansikte, hals & dekolletage
75 min, 3895 kr
Boka tid

Dermapen konsultation
15 min, o kr
Boka tid

Categories:,

5 reviews for Dermapen

 1. Cecilia

  Redan efter första behandlingen försvann stora delar av mina problem med perorial dermatit. Har testat det mesta för att få bort det under ett par år. Har gjort 3 st behandlingar och är jättenöjd! Johanna är superproffsig i alla sina behandlingar.

 2. Anita Wennhag

  Nu är min Rosacea borta tack vare Dermapen och laserbehandling. Tack Johanna.

 3. Sanna

  Hyn blev så mycket fräschare efter bara två behandlingar. Jag ser skillnad på de fina linjerna vid ögonen och porstorleken. Ska bli spännande att se vad som händer efter ett par behandlingar till.

 4. Marie Östlund

  Så nöjd med resultatet från Johanna! Gått på 6 behandlingar och både ser och känner skillnaden på min hy, verkligen något jag kommer fortsätta för mina acneärr.

 5. M

  Jag gjorde en kur med sex behandlingar Dermapen hos Johanna, framför allt för att förbättra min hudtextur och för att bli av med acneärr. Jag såg stor skillnad redan efter två-tre behandlingar, och fick en mycket lugnare och slätare hy. Gillade även att huden fick mycket mer lyster direkt efter behandlingen. Kan varmt rekomendera att gå till Johanna för att göra dermapen!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *