Ansiktsbehandling Stockholm

Att genomgå en Ansiktsbehandling på vår klinik i Stockholm är inte bara rogivande och en skön stund utan också välgörande för din hud. Att ta sig tid och gå på en ansiktsbehandling kan ofta vara svårt med många måsten i vardagen, med jobb och barn, men att investera tid i sig själv, och ge sig själv lite kärlek kan ibland vara det bästa då du ger dig möjligheten att slappna av, investera i din egen hälsa vilket ofta genererar i ny energi.

Boka in ansiktsbehandling i Stockholm här

Boka in ansiktsbehandling i Stockholm här På vår klinik i Centrala Stockholm har vi ett brett utbud och utför flertalet olika typer av ansiktsbehandlingar. Vi utför både klassiska ansiktsbehandlingar om du bara känner dig trött och är behov utav en uppfräschning och vill fly undan vardagsstressen eller har ett specifikt hudproblem har vi ett utbud av inriktade behandlingar för just de problemen. Vi utför specifika ansiktsbehandlingar i Stockholm som till exempel anti-age, acne, pigmentering, akupressur samt borttagning av ytliga kärl med mera.

Välj ansiktsbehandling

Om du inte vet vilken behandling som passar dig bäst rekommenderar vi att du bokar en klassisk ansiktsbehandling, som vi senare kan anpassa till dina specifika behov. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig trygg att få en ansiktsbehandling i Stockholm på vår klinik, därav så försöker vi alltid anpassa och skräddarsy våra ansiktsbehandling till efter våra kunders hy, behov, samt önskemål. Du kan även kontakta oss innan du bokar en behandling. I våra behandling behandlar vi alla olika typer av obalanser i huden som till exempel acne, rosacea, perioral dermatit, eksem, psoriasis med mera.

Vi ser till helheten

På vår klinik i Stockholm ser vi värdet av att se till hela kroppen, och inte endast ansikte då huden är kroppens största organ och därav sammankopplad till resten utav kroppen. Vi ser vikten att förstå sammankopplingen mellan olika typer av hudproblem och obalanser i kroppen, som till exempel acne som oftast handlar om en generell obalans i kroppen och inte det yttersta laget av huden, därav kan vi dra slutsaten att acne är endast en symptom på ett mycket större problem.

Vi ser gärna att vi tillsammans med vår kund kan lösa grundorsaken till problemet då hudåkommor ofta kommer tillbaka om man inte löser själva “roten” av problemet.

Om du kommer på en ansiktsbehandling hos oss i Stockholm får du träffa erfarna hudterapeuter, som hjälper dig med din hud och hälsa. Vi använder oss av produkter från Exuviance och Dermapen.