Acneärr Stockholm

Tyvärr fortsätter problemen med acne även efter att acnen försvunnit - som att ha lidit utav acne inte vore nog med ett problem. Acne sätter sig främst i ansiktet och är därav väldigt visuellt vilket kan komma att skapa problem med både självkänsla och självförtroende, och att man inte känner att man vill gå ut utan smink.

Ärren från akne är oftast besvärande i ansikte men förekommer ofta även på den övre delen av ryggen. Det är väldigt vanligt att akne efterlämnar märken i huden i form utav mörk och röda pigment eller nedsjunkna ärr. Ärren kan ha olika utseenden samt olika djup. Det är viktigt att notera att acneärr kan förbättras, även om man kanske inte kan bli av med dem till 100 procent.

Behandling mot acneärr i Stockholm

En av de behandlingar som fungerar bäst på acneärr som vi behandlar på vår klinik i Stockholm är med Dermapen. Dermapen är en ypperlig behandling om du lider av nedsjunkna och gropiga ärr och vill genomgå en effektiv behandling med kort återhämtningstid. Resultaten visar att man vanligtvis ser bra ut i huden redan dagen efter att man genomgått första behandlingen.

På vår klinik i Stockholm behandlar vi även acneärr med laser. Om man lider av gropigare acneärr är även laser en bra behandling som hjälper dig med att förminska acneärr.

En laserbehandling stimulerar celler att skapa mer energi och sätta igång sin egen läkningsprocess. Då vår kropp är uppbyggd utav trillioner med celler kan en laserbehandling appliceras på många utav de olika besvär vi kan komma att råka ut för, där ibland acneärr. När vi behandlar acneärr på vår klinik i Stockholm använder vi oss av medicinska lasrar från Erconia. En acneärrs-behandling med laser passar såväl i ansikte som på rygg, och den ger goda resultat med hög säkerhet under konstant observation utav våra utbildade terapeuter.

Bäst mot acneärr

Dessa två behandlingar Dermapen och Laser är fantastiskt att kombinera för en aknebenägen hud eller akneärr.

Då vi alla som individer är olika, och där också vår hud, vissa har en känsligare hud och andra en tåligare, anpassar vi alltid vår acneärrs-behandling i Stockholm efter våra kunders unika behov. Innan påbörjad behandling ser vi att det är viktigt att du kommer in på en konsultation till vår klinik i centrala Stockholm för att prata med en hudterapeut för att kunna lägga upp en individuell behandlingsplan som gynnar dig och dina önskemål på bästa sätt. Om du har några frågor eller funderingar är det bara att höra av dig så svara vi så gott vi kan.